Nosaltres

Blog

Contacte

Marketing & Empresa

[Weekly] News 

Noticias destacadas del BoAc

millenials

Big Data, CRM y social media, entre las tecnologías y herramientas más rentables para las empresas

Leer más

marketing

Juego de Tronos: Una serie convertida en una máquina del Marketing viral

Leer más

magia


Los grandes apuestan por startups de inteligencia artificial

Leer más

consumidores

Cómo evitar el content shock: lecciones aprendidas tras 15 años como consultor digital

Leer más

Lo que más nos ha sorprendido

  • Las herramientas tecnológicas ayudan a las empresas no solo a crear estrategias más eficientes, a conectar mejor con los consumidores o a emitir más mensajes y más acertados, sino que además posibilitan una mejor relación entre la marca y el consumidor.
  • La Inteligencia Artificial se ha convertido en uno los sectores que más interesa a las grandes compañías tecnológicas.
  • El aspecto, la brevedad y la confianza son los conceptos clave para evitar caer en el content shock.

 

Subscriu-te al nostre blog per estar al dia de MyNews.

Solicita tu demo gratuita

Sol·licita la teva demo gratuïta​

MyNews va néixer a l’abril de 1995 per a desenvolupar el projecte MyNews Online, el primer diari electrònic personalitzat creat a Europa.

De 1996 a 1998 vam obtenir varis premis en innovació com a reconeixement a una pionera iniciativa que permetia personalitzar els continguts periodístics en format digital aprofitant l’accés a Internet.

La nostra cartera de serveis ha anat evolucionant cap al pressclipping, la gestió del coneixement i l’anàlisi de dades. Actualment, cobrim les necessitats dels professionals de la

Tenim una posició de lideratge com a proveïdor en documentació periodística mitjançant la nostra Hemeroteca de premsa i col·laborem amb varis mitjans de comunicació elaborant i comercialitzant les seves pròpies hemeroteques.

Des de 2007 MyNews pertany al Grupo La Información, el principal grup de comunicació navarrès que es propietari, entre altres negocis, de la publicació Diario de Navarra.