Nosaltres

Blog

Contacte

Més de 25 anys d'experiència fan que a MyNews siguem especialistes en la recuperació, monitorització i anàlisi de la informació publicada als mitjans.

A més a més de tenir l’única hemeroteca digital de premsa impresa moderna d’Espanya, comptem amb més de 1.400 fonts de premsa impresa i digital, amb els 150 mitjans internacionals més rellevants, cobertura audiovisual i monitorització de les principals xarxes socials.

Característiques destacades de My News

Hemeroteca digital
de premsa

L’hemeroteca digital de premsa moderna més antiga i completa d’Espanya, amb continguts des de 1996.

Seguiment de mitjans

Configuració lliure d’alertes per realitzar un clipping multiformat (premsa impresa, digital, mitjans audiovisuals i xarxes socials).

Gestió i distribució
de notícies

Plataforma de gestió i distribució de continguts totalment personalitzable.

Anàlisi de presència
i reputació de marca

Informes quantitatius i qualitatius per avaluar el teu impacte mediàtic.

Vols obtenir més informació de My News?

Completa el següent formulari i ens posarem
en contacte amb tu en menys de 24h.

Subscriu-te al nostre blog per estar al dia de MyNews.

Prova la nostra Hemeroteca amb les 3 primeres cerques de forma totalment gratuïta

0
Artículos
0
Consultas realitzadas
0
Fuentes
0
Usuarios

Per què ens han escollit?

Aquests són alguns dels nostres clients

Solicita tu demo gratuita

Sol·licita la teva demo gratuïta​

MyNews va néixer a l’abril de 1995 per a desenvolupar el projecte MyNews Online, el primer diari electrònic personalitzat creat a Europa.

De 1996 a 1998 vam obtenir varis premis en innovació com a reconeixement a una pionera iniciativa que permetia personalitzar els continguts periodístics en format digital aprofitant l’accés a Internet.

La nostra cartera de serveis ha anat evolucionant cap al pressclipping, la gestió del coneixement i l’anàlisi de dades. Actualment, cobrim les necessitats dels professionals de la

Tenim una posició de lideratge com a proveïdor en documentació periodística mitjançant la nostra Hemeroteca de premsa i col·laborem amb varis mitjans de comunicació elaborant i comercialitzant les seves pròpies hemeroteques.

Des de 2007 MyNews pertany al Grupo La Información, el principal grup de comunicació navarrès que es propietari, entre altres negocis, de la publicació Diario de Navarra.